Zapraszamy do skosztowania wyśmienitych dań kuchni polskiej oraz kuchni świata, które połączone są ze sobą w zaskakujący sposób. Znajdą Państwo u nas również dania regionalne oraz dania kuchni śląskiej.
O smak i jakość potraw dba szef kuchni, Elżbieta Dziedzic, która w swojej pracy skupia się na szczegółach i bazuje na produktach własnego wyrobu. Miłośniczka kuchni fusion, której filozofia polega na łączeniu różnorodnych tradycji kulinarnych w jednym daniu.
Zobacz nasze MENU
Rezerwacja stolika:
tel. +48 75 7549248
mail: H3408-FB@accor.com
Room service za dodatkową opłatą 15,- PLN.
Dostępny w godzinach 6:30-21.30.
Zapraszamy do nowego minimalistycznego lobby baru z ekranem TV i bezpłatnym stanowiskiem internetowym. Oferujemy duży wybór drinków, koktajli, regionalnych piw i lekkich przekąsek.
Jest to doskonałe miejsce biznesowych spotkań, czy wieczornego relaksu.
Ideą NATURAL MEAT, propagowaną przez DeSilva Naturl Farm, jest produkcja wysokiej jakości mięsa wołowego z bydła rasy Highland.
Ten wyjątkowy chów, dzięki bogatym w zioła naturalnym pastwiskom, dostarcza wołowinę o niskiej zawartości tłuszczu okrywowego i jednocześnie wysokich walorach kulinarnych.
W daniach z naszego menu wykorzystuje się mięsa pochodzące z tej własnej i ekologicznej hodowli.
Skosztuj i dziel z nami idęę NATURAL MEAT!
Beata Kowalska
Email: H3408-FB@accor.com